DE | EN | FR | ES | IT | NL

Race voor oldtimers

Dauphin communiceert op veel manieren met de buitenwereld. Zaken als aandrijving, snelheid, functionaliteit en design zijn niet alleen in de dagelijkse werkzaamheden van grote betekenis. Zij vormen ook een wezenlijk onderdeel van de veelzijdige marketingactiviteiten en u vindt ze dan ook terug in de sponsoring van verschillende autorally’s.

Fascinatie voor oldtimers

Theater

De auto, of beter gezegd: de oldtimer speelt al sinds jaren een dominerende rol in de marketing- en verkoopactiviteiten van de Bürositzmöbelfabrik Friedrich-W. Dauphin. De oldtimer staat voor begrippen als aansporing, snelheid, sportiviteit, plezier en design. Allemaal begrippen die zonder meer ook voor het bedrijf gelden.

Mille Miglia

Mille Miglia

Van 1994 tot 2007 was de familie Dauphin een van de hoofdsponsors van de Mille Miglia in Italië. Bij deze beroemdste en mooiste oldtimerrally ter wereld probeerden Friedrich-Wilhelm, zijn vrouw Elke en dochter Antje Dauphin op het traject van Brescia naar Rome en terug uit wat hun oldtimers te bieden hebben.

Tour Auto

Tourauto

Maar niet alleen Italië staat elk jaar op de rallykalender van de familie Dauphin. Regelmatig starten zij in de Tour Auto in Frankrijk. In 1998 behaalde Friedrich-Wilhelm Dauphin hier samen met rallywereldkampioen Walter Röhrl zelfs de eindoverwinning.

Gaisberg-race

Gaisbergrennen

Als het weer tijd is voor de traditionele Gaisberg-race en glimmend gepoetste oldtimers nog steeds even soepel door de bochten suizen, komen chauffeurs aan hun trekken en raken toeschouwers in vervoering! De familie Dauphin steunt de Gaisberg-race en zit op de 1288 m hoge berg bij Salzburg ook zelf achter het stuur.

Hans-Görgel-Ralley

Het hoeft echter niet altijd Rome of Parijs te zijn! Zo start men ook met een even groot enthousiasme in Hersbruck, dicht bij de vestigingsplaats van de onderneming in Offenhausen, in de Hans-Görgel-Rally.

Dauphin Speed Event - Evenementen in „pole-position“

Speedevent

Seminars, vergaderingen, trainingen, feesten en andere evenementen, ongeacht de grootte, temidden van 110 klassieke auto’s uit 50 jaar race- en rallygeschiedenis en minstens zoveel klassieke motoren.

Een bezoek aan het Dauphin Speed Event is na voorafgaande afspraak onder nummer +49 9151 81489-0 mogelijk.
Meer informatie en inspiratie vindt u onder www.dauphinspeedevent.de.