Indeed automatic – gemaakt om te delen.

Deze duurzame bureaustoel past zich automatisch aan het gewicht van de gebruiker aan en is daardoor ideaal voor flexibele werkplekken.

Ga hier naar de Indeed automatic.


Dauphin Workheart in 3D ervaren.

Stap in onze new work-werkomgevingen en ontdek de Dauphin Workheart Space Frankfurt/Offenbach.

Laat u inspireren!


 

Beleef ergonomie!

Voor New Work, bewegend werken of thuis werken: Dauphin biedt een uniek assortiment innovatieve zitoplossingen voor de kantoorsector, de projectmarkt en de industriële sector. Met meer dan vijftig jaar ervaring en technische expertise zijn wij een van de toonaangevende kantoormeubelfabrikanten van Europa. Wij creëren ergonomische werkomgevingen en maken ergonomie beleefbaar.

 

Highlights kantoorstoelen

Shape – uw ergonomische bureaustoel voor een gezonde zithouding.

Met Shape zorgt u voor een perfecte werkplek – deze bureaustoel past zich aan u aan. Groot of klein, dankzij ons ergonomische Balance-concept heeft iedereen een gezonde en zeer rugvriendelijke zithouding.

Indeed – uw duurzame bureaustoel voor kantoor en thuis.

Indeed voldoet op innovatieve wijze aan uw eisen op het gebied van duurzaamheid en springt met zijn ergonomische functies flexibel in op de individuele behoeften van een dynamische dag op kantoor.

Highlights projectstoelen

Fiore nesting – uw variabele projectstoel voor spontaan teamwork.

New Work vraagt om flexibele structuren. Fiore nesting past perfect in dit scenario. De mobiele, horizontaal stapelbare stoel staat dankzij zijn wielen snel op de gewenste plek en kan ruimtebesparend in elkaar geschoven en geparkeerd worden.

Fiore outdoor – uw kleurrijke zitmeubilair voor buiten.

Met Fiore outdoor brengen we speelse looks en individualiteit naar buiten – en we completeren ze met trendy kleuren en veelzijdige, weerbestendige onderstellen! Richt uw terrassen, tuinen en balkons uitnodigend en creatief in!

Highlights kantoor-lounge

Atelier – uw loungemeubel om creatief te werken.

De vele designvariaties en combinatiemogelijkheden van Atelier maken het mogelijk. Creëer inspirerende eilanden waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en met elkaar kunnen communiceren. Maak knusse loungeruimtes en afgeschermde rustzones

Allora Poufs – uw uitermate lichte gestoffeerde hockers.

Dankzij drie formaten en ontelbare kleurencombinaties kunnen er met Allora Poufs allerlei kantoorlandschappen worden gerealiseerd. Daarmee passen ze perfect bij de nieuwe agiliteit van de werkomgeving. Voor meer kleur op kantoor!

Thuiswerkplek – meer dan alleen een werkplek!

Hybride werken – soms op kantoor, soms thuis – is voor veel mensen inmiddels de gewoonste zaak van de wereld. Daarbij mag één ding niet ontbreken: de juiste inrichting van de werkplek. Om ook thuis langdurig comfortabel en op een gezonde manier te zitten, is een ergonomische bureaustoel onmisbaar. Wij hebben de oplossingen!

Veelzijdig en comfortabel loungemeubilair voor uw kantoor!

Agile, spontaan of vertrouwelijk – dankzij hun diversiteit maken de kantoor-loungeoplossingen van Dauphin veelzijdige ontmoetingsplekken mogelijk en zorgen ze voor een sfeervolle, huiselijke ambiance. Het kantoor verandert in een 'place to meet' en wint daardoor aan productiviteit en aantrekkelijkheid.