Veelzijdig en comfortabel loungemeubilair
voor uw kantoor

Hybride, remote of op kantoor – de werkwereld van vandaag is in beweging en leidt tot nieuwe werkplekken en werkwijzen. De lounge-oplossingen voor kantoor van Dauphin stellen deze behoeften centraal. Flexibel, spontaan of vertrouwelijk – dankzij hun diversiteit maken ze veelzijdige landschappen mogelijk en zorgen ze voor een sfeervolle, huiselijke ambiance. Het kantoor verandert in een 'place to meet' en wint daardoor aan productiviteit en aantrekkelijkheid.

TOO COSY TO LEAVE.

Ergonomie zelf ervaren.

Allora hockers - ideaal voor een nieuwe manier van werken.
 

De Allora hockers passen perfect in flexibele werkomgevingen. Dankzij drie formaten en ontelbare kleurencombinaties kunnen er met deze compacte lichtgewichten eindeloos veel kantoorlandschappen worden gerealiseerd.

Atelier - ruimte voor inspiratie.
 

Atelier creëert flexibele concentratieruimtes om creatief te werken – alleen of als team, duidelijk gestructureerd of met een vrije inrichting. De vele designvariaties en combinatiemogelijkheden met maximale variabiliteit maken het mogelijk. Creëer inspirerende eilanden waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en met elkaar kunnen communiceren. Maak knusse loungeruimtes en afgeschermde rustzones.

Reefs flex - variabele comfortzones.
 

Dankzij zijn modulaire karakter is Reefs flex de partner bij uitstek voor moderne communicatie- en loungeruimtes. De doordachte basiselementen kunnen op allerlei manieren worden gecombineerd, heel eenvoudig zonder gereedschap met elkaar worden verbonden en individueel worden vormgegeven dankzij de grote keuze aan kleuren en materialen.

Reefs - maximaal modulair.
 

. Reefs is geïnspireerd op de oneindige veelzijdigheid van de onderwaterwereld. De modulaire constructie van het systeem biedt de mogelijkheid voor allerlei individuele configuraties – van moderne golf-, slak-, vis-à-vis- of in-line-opstellingen tot een klassieke vergadersituatie met losse meubels.

Fiore club - van nature gezellig.
 

Met zijn organische vorm en comfortabele stoffering past Fiore club net zo goed in een moderne kantooromgeving als in de privéomgeving. De stoel met armleuningen zorgt overal voor een behaaglijke sfeer, zowel bij vergaderingen en conferenties als in het bedrijfsrestaurant.

Nog meer loungemeubilair van onze
groep vindt u hier:

Design uit traditie

Averio - luxe en licht.
 

Van een elegante loungeruimte tot representatief gebruik in de directiekamer. De Züco Averio staat synoniem voor veelzijdigheid. Dit lichtgewicht combineert het elegante Züco-design met het hoogste comfort. De loungefauteuil met ingeschuimd stalen frame is verkrijgbaar als rondom gestoffeerde versie, met de stoffering naar keuze strak aansluitend of losjes en casual.

Destino - comfort ontmoet design.
 

NNiet te opzichtig, maar toch uitermate comfortabel – zo is de loungegroep Destino een aanwinst voor ieder vertrek. Het Destino-design wordt gekenmerkt door eersteklas handwerk en overtuigt door de markante naden, knopen en de open rugleuning. De elegante fauteuil en de comfortabele 2- en 2,5-zitsbank kunnen uitstekend worden gecombineerd.

Perillo - de designklassieker.
 

Een loungefauteuil, geschapen voor de mooiste lounges ter wereld. En nu al een klassieker in de moderne binnenhuisarchitectuur. Met de Perillo toont men de moderne kunst van het zitten. Een geraffineerde en ook extravagante loungefauteuil die u en uw gasten met een glimlach verwelkomt. De Perillo is niet alleen gemaakt om naar te kijken. Het is ook een comfortabele fauteuil, die met de fijnste materialen garant staat voor een premium zitgevoel.

4+ Relax - ontspannen communiceren.
 

Een stoel voor iedere gelegenheid. De 4+ Relax kent geen grenzen wanneer het erom gaat dat mensen zich prettig voelen. Dat is te danken aan het uitgekiende mechanisme dat indien gewenst de rugleuning naar achteren laat glijden en in iedere positie vergrendeld kan worden. De elegantie van het qua vorm ingetogen, organische design wordt onderstreept door mooie dubbele naden.

1 idea. 1000 possibilities.

cube 4.0 dialogue - de dialoogbox voor op kantoor.
 

De cube 4.0 dialogue is een comfortabele dialoogbox met plaats voor maximaal 4 personen. Hij kan geheel naar wens worden geconfigureerd: praktisch of juist relaxed – het is een plek voor korte besprekingen, telefonisch overleg of zelfs een klein kantoor.

1. Reason why I'm back.

Mensen kunnen niet zonder interactie. Om geïnspireerd en gemotiveerd te raken, om van elkaar te leren. Ondanks alle voordelen van het thuiswerken willen mensen daarom toch graag weer naar kantoor. Het spontaan met elkaar van gedachten kunnen wisselen en samen ergens aan kunnen werken zijn vooral belangrijke redenen waarom medewerkers graag op kantoor werken.


70 %

van de jongere generatie wil graag meer persoonlijke ontmoetingen.

2. Reason why it pushes innovation

De beste ideeën ontstaan binnen teams. Daarom is het ook in het belang van werkgevers om plekken te creëren waar mensen als team kunnen werken. Er is een verband tussen informele ontmoetingen en de mate van creativiteit c.q. het ontstaan van ideeën. Samen loont dus!


42 %

van de bedrijven merkt een afnemende innovatiekracht.

3. Where teamwork makes the magic happen.

Als ontmoetingsplek wordt het kantoor een booster van creativiteit. Tot dit inzicht komen niet alleen tal van voormalige thuiswerkers, maar ook de hier geciteerde IAO-enquête 'Homeoffice Experience 2.0'.


4. Where the company spirit is @home.

Op één golflengte … met de collega's. Met het bedrijf. Het kantoor van de toekomst is de plek waar teams worden gevormd, waar de onderlinge band wordt versterkt en waar bedrijfswaarden en -visies worden gedeeld. Ook jongere generaties verlangen naar zo'n plek!


50 %

van de mensen die op afstand werken vindt het lastig zich met de bedrijfscultuur te identificeren.

5. Where people love to come and stay.

Wie ruimte creëert voor ontmoeting, wint ook waar het om het werven en binden van medewerkers gaat! Een werkomgeving die de communicatie bevordert, is een belangrijke factor die bepaalt of medewerkers een bedrijf aantrekkelijk vinden om voor te werken.


IEDERE 6e

medewerker heeft een aangeboden baan afgewezen wegens de onaantrekkelijke werkomgeving.

6. Lounge Vibes. The brochure

 

Uitgebreidere informatie hierover vindt u in onze Lounge Vibes brochure.


Dauphin Lounge Vibes:
Five good answers for the office.

The hybrid world of work is changing the office landscape. It is not just a place for processing tasks. It is where people meet, exchange thoughts and shape them into innovative ideas through teamwork. It is where people practise and experience the corporate culture collaboratively.  So it’s all about creating meeting places, workshop zones and quiet areas. In the future, more than half of office spaces will perform such functions. Our new lounge solutions turn these very office landscapes into reality. We have defined five unique “Lounge Vibes” which you can use
to configure the ambience of your office environment however you wish. For agility. Attractiveness. Productivity. For your perfect “Place to meet”.

DAUPHIN LOUNGE VIBES:
FIVE GOOD ANSWERS FOR
THE OFFICE.

 

 

APP

VIBES

APP VIBES
APP VIBES

Stay versatile – the key when the facilities need to satisfy the changing requirements of new working every day. Whether agile, spontaneous, informal, very relaxed or with a focus on collaboration: Our seat elements can be arranged flexibly to create the work lounge you want. Sometimes for talking. Sometimes for relaxing. Always applicable.

STYLE

VIBES

STYLE VIBES
STYLE VIBES

Designed to mix and match – another quality attribute of our lounge furniture! All models fit together perfectly in any configuration and allow you to create countless aesthetic combinations. This is quality – designed, engineered and made in Germany.

COSY

VIBES

COSY VIBES
COSY VIBES

Comfort is king – and one of Dauphin‘s hallmarks. We are renowned for ergonomic health when sitting and a culture of seating that is always comfortable. For we are convinced: Ingenious ideas require a comfortable setting. And this is precisely what our lounge elements offer.

COLOUR

VIBES

COLOUR VIBES
COLOUR VIBES

Variety of colours and materials – friendly, stylish, inspirational. Create an individual look and feel for your lounge ambience! With our innovative, sustainable and hard-wearing fabric selection. With our attractive colour range.

GREEN

VIBES

GREEN VIBES
GREEN VIBES

Responsibility – for sustainability and responsibility are an integral part of the new work culture. The Green Cycle by Dauphin is our commitment to an eco-friendly corporate culture. Using low-emission components and recycled materials, among other things, our lounge elements meet the high standards that are defined in our environmental statement.

Too cosy to leave.

In de moderne werkomgeving mag het kantoor niet meer de enige optie zijn. Maar u kunt ervoor zorgen dat het de beste wordt. Met ruimte voor ontmoeting, met focus op communicatie en community. Ontvangstruimte, ontmoetingsplekken, relaxzone of bedrijfsrestaurant: maak het persoonlijke onderlinge contact het USP van uw bedrijf – en een belevenis voor uw medewerk(st)ers en gasten ... Met 'Lounge Vibes' van Dauphin!
Zo fijn was het kantoor nog nooit.

Wij horen ❤ van u.

* Verplicht veld

Meer producten.
Meer keuze. 

Atelier
Atelier
Indeed
Indeed
Reefs flex
Reefs flex
Fiore club
Fiore club
Indeed
Indeed
Atelier
Atelier
Fiore club
Fiore club
Reefs flex
Reefs flex
Fiore club
Fiore club
Fiore outdoor
Fiore outdoor
Atelier
Atelier
Allora Poufs
Allora Poufs