DE | EN | FR | ES | IT | NL

Awards

Onderscheidingen van dit formaat getuigen van internationale erkenning van ons ontwikkelingsvermogen. Wij zijn er trots op.

German Design Award 2022 – Indeed overtuigt door designkwaliteit

German Design Award 2022 – WinnerDe German Design Award is de internationale designprijs van de German Design Council.

De jury van de German Design Award 2022 heeft Indeed uitgeroepen tot "Winner" in de categorie – Excellent Product Design – Office Furniture.

Website German Design Award
Naar de productpagina van Indeed

ICONIC AWARDS 2022: Innovative Interior – Indeed is grensverleggend

Iconic Award 2022 – WinnerDe ICONIC AWARDS: Innovative Interior worden toegekend aan het beste uit alle categorieën op het gebied van interieurdesign.

Indeed werd uitgeroepen tot winnaar in de categorie productdesign/kantoor en werkplek.

Website Iconic Award
Naar de productpagina van Indeed

German Design Award 2020 – Stilo conference uitgeroepen tot winnaar!

German Design Award 2020 – WinnerDe German Design Award wordt toegekend door de German Design Council, de Duitse instantie voor merken en design.

‘Dauphin Stilo conference’ werd wegens zijn design uitgeroepen tot winnaar van de ‘German Design Award 2020’ in de categorie Excellent Product Design Office Furniture.

Het juryoordeel: De Stilo is een stijlvolle, elegante bureaustoel, die dankzij zijn ranke design ongelooflijk licht oogt en desondanks maximaal zitcomfort biedt. De manier waarop hier functionaliteit is gecombineerd met moderne esthetiek, is indrukwekkend.

Website German Design Award
Naar de productpagina van Stilo

German Design Award 2019 – speciale vermelding voor Fiore!

German Design Award 2019 – Special MentionFiore kreeg bij German Design Award 2019 een speciale vermelding voor zijn bijzondere designkwaliteit.

Het juryoordeel: de ergonomische zitschaal belooft prettig en ontspannen zitcomfort. Tegelijkertijd oogt het design van schaal, armleuningen en onderstel zeer sierlijk en elegant.

Website German Design Award
Naar de productpagina van Fiore

German Design Award 2018 voor Atelier!

German Design Award 2018 - WinnerDe German Design Award wordt toegekend door de German Design Council, de Duitse instantie voor merken en design.

‘Dauphin Atelier’ werd wegens zijn design uitgeroepen tot winnaar van de ‘German Design Award 2018’ in de categorie Excellent Product Design Office Furniture.

Het juryoordeel: Atelier presenteert zich met strakke, duidelijke lijnen en met een hoogwaardige stoffering, die veel comfort belooft. Daarbij komt de elegante ruitstructuur van de rugleuning met name bij de Highback-variant tot zijn recht.

Website German Design Award
Naar de productpagina van Atelier

Red Dot Award: Product Design 2017 – onderscheiding voor Fiore!

Red Dot Award: Product Design 2017De Red Dot Design Award, de ‘Red Dot’, is een wereldwijd erkend kwaliteitskeurmerk voor uitstekend design, dat wordt toegekend door het Designcentrum Noordrijn-Westfalen in Duitsland.

Fiore overtuigt door functionaliteit, comfort en een licht ogend design en vervult vrijwel iedere vormgevingswens.

Vooral het draaibare, houten model met vierteens voetenkruis en wielen viel de jury op. De elegante vergaderstoel is een aanwinst voor de directiekamer en conferentieruimtes en werd recentelijk onderscheiden met de ‘Red Dot Award: Product Design 2017’.

Naar de productpagina van Fiore

red dot 2011 en iF product design 2012 Award voor InTouch!

red dot + iF awardVoor zijn kwalitatief hoogstaand design kreeg de bureaustoel InTouch de felbegeerde designprijzen “red dot design award” en “iF product design award”: De perfecte synthese van ergonomie met design overtuigde de jury.

Naar productpagina InTouch

zilver voor Lordo!

Focus Open Award 2009 - zilverOnze bureaustoel Lordo met vlakelastische netrugleuning is bekroond met de zilveren ‘Internationale Designprijs Baden-Württemberg 2009’. De productinzendingen kwamen van over de hele wereld naar het Design Center in Stuttgart. Bij de beoordeling hanteerde de jury klassieke designcriteria zoals ergonomie, ecologie en hoogwaardigheid. Lordo werd bekroond vanwege zijn ‘uitstekende design en innovatievermogen’.

Ontdek zelf ook de Lordo met netrugleuning en steungevend lordosesegment.

Naar productpagina Lordo