DE | EN | FR | ES | IT | NL

Benelux

Dauphin HumanDesign® B.V., is als zelfstandige dochter van de Duitse Dauphin HumanDesign® Group verantwoordelijk voor de import en distributie van zitmeubilair voor de kantoor- en projectinrichting. Dauphin HumanDesign® B.V. bewerkt de Nederlandse markt via een zorgvuldig geselecteerd bestand van hoogwaardige wederverkopers. Dit netwerk van wederverkopers dekt zo optimaal mogelijk de Nederlandse, Belgische en Luxemburgse markt af.

De Dauphin HumanDesign® Group voert onder andere de volgende meubelmerken:  Bosse, Trendoffice, Dauphin en Züco.
Deze merken omvatten producten voor een hybride markt. Dat wil zeggen dat de producten van deze merken kunnen worden toegepast in zowel de kantooromgeving als in de horeca- en woonomgevingen. De producten van de merken uit de Dauphin HumanDesign® Group bevinden zich in het midden en hogere segment van de markt.

De principiële marktbenadering voor de Benelux is er een via wederverkopers. Hiervoor is een zorgvuldig geselecteerd hoogwaardig dealernetwerk opgezet. Ook vindt wederverkoop plaats via internetverkopers en via massadistributeurs, maar dit betreft vaak speciaal hiervoor vervaardigde producten.

Daarnaast onderhouden wij contacten met Key Accounts waardoor het directe contact met de markt gewaarborgd is en blijft. Dauphin heeft dit directe contact nodig teneinde maximale input te kunnen blijven geven aan haar afdelingen productontwikkeling en innovatie.

Dauphin HumanDesign® B.V. is gevestigd in Culemborg en concentreert zich in eerste instantie op Nederland. De vertegenwoordiging voor de Belgische en Luxemburgse markt is in handen van Dauphin HumanDesign Belgium NV/SA, die haar zetel heeft in Antwerpen. Hier wordt met een klein en hecht team dezelfde marktbenadering en strategie geïmplementeerd als in Nederland.

Dauphin HumanDesign® B.V. is een zelfstandige onderneming en sinds haar oprichting in private handen. De moederorganisatie: de Dauphin HumanDesign® Group is eveneens in private handen, de leiding wordt gevoerd door de familie Dauphin en de oprichter, de heer F.W. Dauphin, is voorzitter van de directie.